BányaGeo Holding Kft.

Ruszkai István, +36 30 375 6392

"Ez úton is köszönjük az Önök által végzett hites bányamérési munkáit, melyek minden esetben határidőre és az előírt minőségben készültek. Az Önökkel való kapcsolat felvételét követően megszűntek a bányafelmérési gondjaink."

Varsányi András

műszaki igazgató

Lasselsberger-Knauf Kft

Ruszkai István

okl. bányamérnök

+36 30 375 63 92

+36 72 244 327

ruszkai.istvan@t-online.hu

7627 Pécs, Csárda utca 34/2.

 

Mihalecz József
okl. bányamérnök

mihalecz.jozsef@chello.hu

+36 20 965 37 06

Elnyert pályázatok

 

Mi okoz Önnek problémát?

Számos esetben elgondolkozott, hogy milyen előírásoknak kell megfelelnie? Nem tudja, milyen szabályzatokat, utasításokat kell dolgozóinak kiadnia? Szeretné elkerülni a bányahatósági bírságokat? Nehezen követi, hogy mikor, kinek, és mit kell bevallani, jelenteni?

Milyen megoldást kínál a BányaGeo Holding Kft. ?

Részletesen átvizsgáljuk a már meglévő műszaki dokumentuációját, figyelembe véve a legkritikusabb pontokat is. Hiány esetén minden dokumentumot pótlunk, így nem kell Önnek a különböző iratok beszerzésével bajlódnia.

Folyamatosan figyeljük a bánya műszaki állapotát, és nem csak elkészítjük bevallásait, hanem felhívjuk figyelmét a határidőkre, és a jogszabályi változásokra is!

Az alábbi bányászati dokumentációk elkészítésében tudunk az Ön segítségére lenni:

  • Negyedéves vagy éves ásványvagyon bevallás
  • Felügyeleti díj bevallás
  • Biztonsági és Egészségügyi dokumentum
  • Technológia utasítás
  • Kezelési utasítás

Milyen előnyt jelent ez Önnek?

Tudjuk, hogy milyen sok munkával jár egy bánya üzemeltetése. Fő célunk az, hogy levegyük az Ön válláról a terhet! Emiatt minden szükséges dokumentumot elkészítünk, jelezzük a határidőket, és a jogszabályi változásokra is felhívjuk a figyelmét.

Folyamatosan konzultációs lehetőséget nyújtunk, hiszen célunk az Önnek semmire se legyen gondja! Ezen kívül nem csak Önnel, hanem a bányahatósággal is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy a lehető leggyorsabb, leggördülékenyebb legyen az ügyintézés.

Garancia

30 éves szakmai tapasztalatomon kívül felelősségbiztosítással is rendelkezünk. Ha miattunk büntetik meg Önt, akkor a biztosítónk 2 millió forintig átvállalja a büntetés fizetését, vagy ha bármilyen kárt szenvedne el, azt is 2 millió forintig megtéríti a bank Önnek!

 

Árajánlat kérés
Kérjük adja meg adatait, és 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot az egyedi árajánlat érdekében.

Copyright © 2015, BányaGeo Holding Kft. Minden jog fenntartva!.